Mardin İl Koordinatörlüğü

KURUM MERKEZİ’NDEN İL KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZE ANLAMLI ZİYARET


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Mehmet Sait YÜKSEL, Finansman Genel Koordinatörü Mahmut KARDAŞ ve Ödeme Koordinatörü Cihan KARAHAN, 5 Ekim Çarşamba günü Mardin İl Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.
Kendilerine TKDK Mardin İl Koordinatörü Erdal ÇELİK tarafından, Kurum faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra Kurum personeli ile bir araya gelen yöneticilerimiz, tek tek bütün personel ile tanıştıktan sonra yatırım süreci devam etmekte olan projelerin başvuru sahipleri ile bir araya geldiler. Bu projelerin başvuru sahipleri ile yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Koordinatörlerimiz, ”IPARD programının uygulama döneminin yılsonu itibariyle sona ereceğini, bu nedenle yatırımcıların bir an önce projelerini bitirip, Ödeme Talep Paketlerini Kuruma sunmalarının önem arz ettiğini” belirttiler.
Koordinatörlerimiz, toplantının sona ermesinden sonra Diyarbakır İl Koordinatörlüğü’nü ziyaret etmek üzere Kurumumuzdan ayrıldılar.
    Cimer